Logo regio-voetbal.nl

SVW-trainer Lotto boos over 'spelerspasaffaire'

  •   keer gelezen   Nieuws
SVW-trainer Lotto boos over 'spelerspasaffaire'
SVW-trainer Lotto boos over 'spelerspasaffaire' (regio-voetbal.nl)

GORINCHEM - De 'spelerspasffaire' zaterdag in Andel (drie SVW-spelers mochten van de arbitrage niet meedoen omdat hun spelerspas niet in orde was, red.) zit SVW-trainer Robertino Lotto hoog. Maandagochtend trok hij op het sociale medium Twitter fel van leer.

Volgens Lotto hebben de KNVB en scheidsrechter Huigen gefaald. De trainer twittert: 'Er zijn tijdelijke KNVB-passen met geldigheidsduur tot oktober en er is een dispensatieregeling'. KNVB-spelerspassen tot oktober 2015 bleken volgens de arbiter ook niet geldig'.

De KNVB meldde afgelopen woensdag over de spelerspassen: http://www.knvb.nl/nieuws/district/38079/dispensatie-spelerspas-weer-ingetrokken/zuidi


Ook begon het duel tegen Sparta'30 volgens Lotto te laat: 'De wedstrijd 40 minuten later aanvangen is niet conform de KNVB-regel van maximaal 30 minuten uitstel'.

De uitbrander van de SVW-trainer had betrekking op de pascontrole bij de spelers van het voormalige nationale team van Eritrea: 'Onze Eritrese voetballers die hardop hun naam moeten noemen bij de pascontrole. Bij de tegenpartij totaal geen controle.Triest!'

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup