Trainingskampen 'hot' | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Trainingskampen 'hot'
Trainingskampen 'hot' (regio-voetbal.nl)

Trainingskampen 'hot'

  •   keer gelezen   Nieuws

REGIO - Komende winterstop vertrekken ruim honderdvijftig prof- en amateurteams via Trainingskampen.nl op trainingskamp, van Groningen tot Maastricht en van Barcelona tot Gran Canaria. Naast de vele amateurteams gaan zes profclubs (ADO Den Haag, Heracles Almelo, NAC Breda, NEC Nijmegen, Sparta Rotterdam en het Belgische Lierse SK) via Trainingskampen.nl naar het buitenland.


Bekende trainingskampbestemmingen als Barcelona, de Algarve en de Canarische eilanden scoren traditioneel goed. De Zuid-Spaanse steden Torremolinos en Malaga zitten in de lift. In januari wordt de Costa del Sol overspoeld door voetbalteams. Variërend van topklassers IJsselmeervogels, Spakenburg Rijnsburgse Boys en AFC tot vierdeklasser SPV’81 en derdeklasser RKZVC.

Ook de Zuid-Portugese Algarve is al jaren een populaire bestemming. Zo staat op 10 januari de prestigieuze Algarve Cup voor de zesde keer op het programma. In het verleden werd de beker onder meer gewonnen door gerenommeerde clubs als Barendrecht en Achilles’29. Dit jaar strijden RVVH, SVC ’08, HVC ’10 en Haaglandia om de winst.

Hallen Toernooi
Ook in eigen land bereiden veel voetbalteams zich op de beslissende tweede seizoenshelft voor met een trainingskamp. Trainingskampen.nl is uniek in het aanbieden van een alternatief programma bij winterweer in Nederland. Hierdoor zijn clubs verzekerd van een goed voetbalprogramma. Om op de continu veranderende behoeften van de clubs in te kunnen spelen heeft Trainingskampen.nl het Hallen Toernooi gelanceerd: een 5 tegen 5 indoortoernooi op kunstgras in het Duitse Aachen. Een concept dat aanslaat bij de amateurteams. Begin 2015 gaan ruim 20 teams de strijd met elkaar aan.

Er gebeurt dus veel op het gebied van de trainingskampen. ‘‘Niet zo gek’’, zegt Managing director Tim van Ammelrooy van Trainingskampen.nl, ‘‘want de markt is positief. Teams zijn steeds creatiever en beginnen in het voorjaar al met de organisatie van het trainingskamp. Hierdoor spelen clubs slim in op de gunstige vluchtprijzen in deze periode. Clubs besparen met deze aanpak al snel tientallen euro’s per persoon.’’

(advertorial)

 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup