Willem Leushuis TD en coach in Koeweit | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

Willem Leushuis TD en coach in Koeweit

  •   keer gelezen   Nieuws
Willem Leushuis TD en coach in Koeweit
Willem Leushuis TD en coach in Koeweit (regio-voetbal.nl)

WOUDRICHEM - Willem Leushuis gaat werken voor de voetbalbond van Koeweit (KFA), meldt Topklasse.com. Leushuis wordt in de oliestaat technisch directeur en coach van het Olympisch team.

De inwoners van Woudrichem werd maandag 15 december op non-actief gezet door AFC en heeft dus al binnen twee weken een nieuwe baan weten te vinden. 


Leushuis heeft een contract voor anderhalf jaar getekend en vertrekt komende dinsdag (30 december) al naar het Midden-Oosten. Dit meldt RTVNH. Na aankomst gaat hij meteen met de Olympische ploeg op trainingskamp. ‘’We gaan tien dagen trainen in Riyad en daarna spelen we een toernooi in Bahrein. Het is erg leuk dat ik het coachen kan combineren met het werk als technische directeur’’, aldus Willem Leushuis tegenover RTVNH.

Leushuis wordt met name verantwoordelijk voor het beleid rondom de voetbalelftallen van Koeweit onder 19 en onder 17. Met de Olympische ploeg, waar hij per 1 januari trainer van is, hoopt hij zich de komende periode te plaatsen voor de Olympisch Spelen van Rio de Janeiro in 2016. ‘’Dat traject gaan we nu in’’, aldus Leushuis. Een aantal jaren geleden was hij ook al werkzaam in Koeweit. Destijds als de coach van Kuwait Club.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup