Kanshebbers krijgen het niet cadeau in PCC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Kanshebbers krijgen het niet cadeau in PCC
Kanshebbers krijgen het niet cadeau in PCC (regio-voetbal.nl)

Kanshebbers krijgen het niet cadeau in PCC

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - Op de derde speelavond van het zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Champions Cup hebben de kanshebbers veelal moeizame zeges behaald. SteDoCo ging zelfs onderuit door met 4-3 te verliezen van Heukelum.

'Dreumes' SVS'65 was na jarenlange afwezigheid terug in het toernooi en wilde dat weten ook. De ploeg uit Spijk liet SVW, vorig jaar verliezend finalist, peentjes zweten. Bij een 4-1 stand leek de strijd gestreden, maar niets was minder waar. SVS'65 kwam terug tot 4-3 en kreeg in de slotfase nog een enorme kans op de gelijkmaker. Met andere woorden: SVW ontsnapte. Megim Shala was tweemaal trefzeker voor de streepjes.

Hattrick
Altena en sv Meerkerk maakten er allesbehalve een spektakel van. Het gezapige potje werd met 3-2 door de Nieuwendijkers gewonnen. Luuk Molenschot produceerde een hattrick.

LRC boekte in poule A z'n tweede zege. Soepel ging dat niet, want de defensie van Herovina gaf geen krimp (2-0). Jerranyell van der Pol en Samet Sukus waren de Leerdamse doelpuntenmakers.

Groot-Ammers verkocht de huid, zeker in de eerste helft, duur tegen titelverdediger Unitas. De geelzwarten namen brutaal een 0-1 voorsprong, maar beleefden met twee tegengoals een nare laatste minuut voor de rust. Hicham Farhou was de grote man aan Unitas-kant en zorgde hoogstpersoonlijk voor de 3-1 ruststand. In de tweede helft prikte Farhou er nog twee binnen. Het werd uiteindelijk 7-2. Unitas voerde het entertainmentgehalte op, waardoor de dubbele cijfers Groot-Ammers bespaard blijven. Unitas en LRC gaan zaterdag onderling uitmaken wie er groepswinnaar wordt.

Strijdlust
SteDoCo en Heukelum schotelden het publiek veel strijdlust voor. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het leek dan ook op een gelijkspel (3-3) uit te draaien. Sil van Putten besliste in de slotminuut anders en liet zich met de 4-3 tot man of the match kronen.

(meer foto's en filmpjes volgen)
 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup