Arkel en VVAC verzorgen spektakelstuk in Oosterbliek | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Arkel en VVAC verzorgen spektakelstuk in Oosterbliek
Arkel en VVAC verzorgen spektakelstuk in Oosterbliek (regio-voetbal.nl)

Arkel en VVAC verzorgen spektakelstuk in Oosterbliek

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - Op de tweede speelavond van de Proxsys Champions Cup zorgden ASV Arkel en VVAC voor de mooiste wedstrijd van het toernooi tot nu toe. Het open duel deed het publiek in de volle Oosterbliek naar het puntje van de stoel schuiven. Arkel won: 5-3.

Het Brabantse onderonsje tussen GRC 14 en Sleeuwijk eindigde in 2-2. Hoogtepunt was de fenomenale gelijkmaker van Jeffrey Molhoek vlak voor rust (1-1).

GJS swingde (nog) niet, maar kegelde zeer degelijk SV Noordeloos met 5-1 omver. Die uitslag moet vertrouwen geven voor de kraker van zaterdagmiddag tegen Leerdam Sport'55. Enes Zencirkian legde er voor de ploeg uit Dalem twee binnen.

Raptim kwam met een eerbetoon aan de ernstige zieke Hakan Demir, maar kon dat niet met drie punten verzilveren. Leerdam Sport'55 was dominant en zette een 6-1 uitslag neer. Roger Tapirima en Akram Chentouf scoorden beiden tweemaal.

Kansenregen
Voor het hoogtepunt van de avond zorgde  ASV Arkel en VVAC, die allebei vol op de aanval speelden. Arkel, door menigeen getipt als outsider, gooide na een 2-1 achterstand alle schroom van zich af, waardoor de wedstrijd echt op gang kwam. Het regende kansen voor beide doelen. De Arkelse 4-3 bood geen enkele garantie, want met een wereldredding voorkwam goalie René Sijnke de 4-4 van Lars Coerts.Vlak voor tijd velde Ismaël El Kaddouri het definitieve vonnis: 5-3. Joey van Assendorp scoorde tweemaal, Remie Schuurman en Jaber El Moussati beiden één keer. Voor VVAC vonden Lars Coerts, Nick Lakerveld en Khalid Bendami het net.

GDC en ASH grossierden in de slotwedstrijd van de avond in fouten. ASH poetste een 2-0 achterstand weg en ging zelfs nog op jacht naar de winst. Eindstand: 2-2. Jamie Youell en Pascal de Vries scoorden voor GDC, Luuk van Noord en Danny Bijl voor ASH.

(filmpjes volgen nog)


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup