Brederodes (zat) wint KiKa-toernooi | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Brederodes (zat) wint KiKa-toernooi
Brederodes (zat) wint KiKa-toernooi (regio-voetbal.nl)

Brederodes (zat) wint KiKa-toernooi

  •   keer gelezen   Nieuws

VIANEN – Het vierde KiKa-zaalvoetbaltoernooi kreeg een niet verwachte winnaar. In de finale werd Woerden met 2-3 geklopt door de zaterdagploeg van Brederodes. Even verrassend was de opbrengst van liefst 7.035 euro, waardoor stichting KiKa de grootste winnaar was.


Verdeeld over twee poules begonnen standaardteams van tien verenigingen om 19.00 uur aan hun toernooi. Dennis van der Steen was het enige slachtoffer. Al tijdens de warming-up moest hij afhaken met een liesblessure. In de A-poule won SVL, de gedoodverfde winnaar, zijn wedstrijden met overmacht. Brederodes (zaterdag), dat met een schamel doelsaldo van 4-4 als tweede eindigde, verloor het onderlinge duel met 0-3.

Ondanks een 2-5 nederlaag tegen Woerden won UVV de B-poule. Ten koste van Brederodes (zondag) werd Woerden tweede op doelsaldo. Na de halve finales vonden de ploegen van Woerden en Brederodes zich terug in de eindstrijd. Ruben de Gans en Sander van der Lijn bezorgden de groengelen een 2-0 voorsprong, en na een goede counter maakte Dennis Bouwman er 3-0 van. Woerden kwam terug tot 3-2 en daar bleef het bij.

Nick van den Berg (Brederodes zat) werd gekozen tot de beste doelman, terwijl Willem Baay (SVL) de prijs voor de beste speler kreeg.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup