Piepjong Nivo Sparta naar laatste zestien
Piepjong Nivo Sparta naar laatste zestien regio-voetbal.nl

Nieuws 89 keer gelezen

ZALTBOMMEL – Nivo Sparta heeft zich zaterdag ten koste van vierdeklasser RKGSV geschaard bij de laatste zestien van de bekercompetitie.

In Zaltbommel prijkte na negentig minuten een 3-0 stand op het scorebord. Doelpuntenmakers waren Niels den Haan, Nick Linnenbank en Gianni Romano. Tweedeklasser Nivo Sparta stelde de overwinning pas in de tweede helft veilig tegen de opponent uit het Noord-Brabantse Gerwen. Bij rust stond het 1-0.

Door de afwezigheid van negen gelouterde spelers, opende trainer Theo van Geffen een blik aanstormend talent. Luuk de Nijs en Daniel Gonzalves maakten hun debuut in de hoofdmacht.

Van Geffen: “We misten vandaag negen spelers. Top dat we dit met de jonkies hebben kunnen opvangen. De gemiddelde leeftijd van ons elftal was vandaag amper twintig jaar.”