Favorieten maken geen fout in PCC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Favorieten maken geen fout in PCC
Favorieten maken geen fout in PCC (regio-voetbal.nl)

Favorieten maken geen fout in PCC

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - Het zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Champions Cup moest op de eerste speelavond nog enigszins op gang komen. Het was weinig sprankelend wat het publiek voorgeschoteld kreeg. Verrassende uitslagen vielen er niet te noteren; de favorieten maakten geen fout.

Unitas klopte, zonder te overtuigen, Herovina in een degelijke partij met 5-2. Christiaan Perrier nam twee van de Gorinchemse goals voor zijn rekening. In dezelfde poule nam LRC op doelsaldo een kleine voorsprong op de titelverdediger, want de Leerdammers versloegen Groot-Ammers met 5-0. Jerraynell van der Pol onderscheidde zich met drie treffers.

Bekerverplichtingen
Hardinxveld was in poule B met 4-1 te sterk voor Heukelum, dat nog niet op volle sterkte aantrad. Eén van de Harinxveldse goals kwam van Roy van 't Hoog, vorig seizoen nog gekroond tot beste speler bij de B-junioren. Ook hoofdklasser SteDoCo, dat om 17:00 uur nog bekerverplichtingen op het veld had, was nog incompleet. Niettemin bleef SteDoCo tegen Woudrichem (zonder Wim Holster en Wilty Schaap), de verrassende halvefinalist van vorig jaar, eenvoudig overeind: 6-2. Fabian van Horssen deed het net viermaal bollen.

In de laatste wedstrijd van de openingsavond pakte Sliedrecht haar eerste drie punten tegen Kozakken Boys, dat de Topklassespelers had thuisgelaten (7-4). Luciano van Harlingen maakte er vier en voert samen met Fabian van Horssen na de eerste avond de topscorerslijst aan.

Zondag op Regio-voetbal: videoreportage van de eerste drie PCC-duels.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup