Logo regio-voetbal.nl
SV Meerkerk zoekt ervaren JO19-1 trainer [vacature]
SV Meerkerk zoekt ervaren JO19-1 trainer [vacature] (regio-voetbal.nl)
vacature

SV Meerkerk zoekt ervaren JO19-1 trainer

  •   keer gelezen   Nieuws

Voor het seizoen 2019-2020 zoekt SV Meerkerk een ervaren en enthousiaste trainer voor de JO19-1 junioren uitkomend in de 3e klasse. Trainers die het een uitdaging vinden om jeugdspelers beter te maken en graag werken bij een positieve en toekomstgerichte vereniging nodigen wij van harte uit om te solliciteren.


Wij zoeken een trainer die in staat is om met onze JO19-1 junioren een teamprestatie neer te zetten en de individuele spelers beter te maken. Van de JO19-1 trainer verwachten wij dat hij werkt conform het vernieuwde jeugdbeleid.

Praktisch gezien bestaat het takenpakket uit het verzorgen van twee trainingen op twee doordeweekse avonden en het begeleiden van de JO19-1 als coach op wedstrijddagen.

Wat achtergrond betreft zoeken wij een trainer die in ieder geval beschikt over het Jeugd TC III diploma en aantoonbare trainerservaring heeft.

  Voor het uitoefenen van de functie is een passende financiële vergoeding beschikbaar.

  Daarnaast staat SV Meerkerk terecht bekend als een prettige en gezellige Alblasserwaardse vereniging om te werken en voetbal te beleven.

Indien u belangstelling heeft  nodigen wij u van harte uit om uiterlijk 31 maart een korte motivatie en CV te sturen aan: info@svmeerkerk.nl

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met Henk-Jan van Zandwijk, voorzitter jeugdcommissie 06 – 47 023 389 of per mail naar: info@svmeerkerk.nl

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup