Logo regio-voetbal.nl
IM

Wed jij al bij de beste bookie?

  •   keer gelezen   Nieuws

[Ingezonden mededeling]


Vorige week nam de Eerste Kamer de nieuwe wet ´Kansspelen op Afstand´ aan. Dit betekent dat internationale aanbieders die een licentie ontvangen vrij zijn om zich op de Nederlandse markt te richten. Dit betekent eveneens dat als jij van een sportweddenschap houdt, de keuze hebt uit tal van aanbieders. Wat is echter de beste bookmaker voor jou en op basis waarvan kun je dit bepalen? Wij helpen jou graag hierbij!

Kies voor de beste allround bookmaker!
Voordat we je precies uitleggen op basis waarvan bookmakers zich kunnen onderscheiden en zij beoordeeld kunnen worden, maken we je het leven graag een beetje makkelijker. In de Bookmakers Nederland sectie vind je namelijk de beste bookmakers terug voor wedders uit Nederland gebaseerd op basis van een blik op alle belangrijke punten. Zo hoef je niet verder te kijken en kun je direct aan de slag met het aanmelden bij een wedaanbieder en het plaatsen van jouw weddenschap. Wens je toch zelf een gedetailleerde keuze te maken. Lees dan zeker even verder. 

Welke 10 punten zijn belangrijk bij een bookmaker beoordeling?
De website beste-bookmakers.com bekijkt voor jou de verschillende bookmakers die actief zijn op de Nederlandse markt. Hierbij wordt aandacht besteed aan:

1. Website
In welke taal is de website beschikbaar en is deze overzichtelijk en snel genoeg.

2. Storten
Met welke betaalmethodes kun je storten, is bijvoorbeeld iDeal beschikbaar. Ook wordt er bekeken of er mogelijke kosten aan je storting verbonden zijn.

3. Uitbetalen
Na een leuke winst wil je natuurlijk uitbetalen. Ook hier is het belangrijk om te weten met welke methodes je dit kunt. Ook de bijbehorende kosten zijn van belang.

4. Klantenservice
De bereikbaarheid van de klantenservice en het service niveau van een bookmaker zegt vaak ook veel over het product. Er wordt dan ook bekeken hoe het service niveau is en via welke kanalen je de bookie bereiken kan.

5. Mobiele app
Voordat je gaat inzetten, is het goed om te weten of er een mobiele app beschikbaar is. De mobiele websites functioneren vaak goed, maar een app is net wat gemakkelijker.

6. Bonus
Een mooi welkomstaanbod maakt een aanmelding extra interessant en helpt je een stap de goede richting in naar potentiele winst.

7. Promoties
Naast een welkomstbonus is het ook fijn als er regelmatig promoties zijn voor bestaande klanten. Dit geeft je elke keer een extra steuntje in de rug.

8. Wedden Aanbod
Wellicht het belangrijkste punt, is het wedden aanbod. Op hoeveel sporten kun je inzetten en hoeveel opties heb je per wedstrijd. Enkel inzet op winst of verlies of ook bijvoorbeeld wedden op corners.

9. Quoteringen
Hoe hoger een quotering, des te hoger is je winst. Elke bookmaker hanteert eigen quoteringen marges, hoe lager de marge, hoe meer winst jij maakt op de lange termijn!

10. Limieten
Ben jij ten slotte een highroller die graag veel inzet. Dan is het fijn als een bookmaker je na enkele winsten niet gelijk limiteert. Ook dit is een belangrijk punt bij een fijne wedervaring.

Kies nu en begin met inzetten
Bovenstaand heb je kunnen zien hoe complex de keuze voor een bookmaker kan zijn. Gelukkig wordt het via voorgenoemde pagina voor jouw vergemakkelijkt en kun je nu gelijk beginnen met inzetten op bijvoorbeeld de UEFA Champions League of KNVB Beker. Je hebt elke dag tal van opties en komt zo niks tekort!

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup