Brederodes contracteert trainer Sander Kloos | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Trainerscarrousel

Brederodes contracteert trainer Sander Kloos

  •   keer gelezen   Nieuws

VIANEN – Uiteindelijk toch nog onverwacht snel heeft tweedeklasser Brederodes de nieuwe trainer voor het komende seizoen vastgelegd. Vrijdagavond zette Sander Kloos zijn handtekening onder een eenjarig contract bij de groengelen.


De 43-jarige Kloos voetbalde in de jeugd van Zierikzee, haalde op jonge leeftijd al trainerdiploma’s en werd als 22-jarige hoofdtrainer van NTVV (Nieuwe Tonge). Tussen 1998 en 2014 had hij, in dienst van de KNVB, voetbaltechnische en leidinggevende functies. Daarnaast voetbalde hij bij Jonathan en SV Zeist, en was onder andere hoofdtrainer bij Saestum, assistent-trainer van Hercules en stapte tussentijds in bij DOSC, waar hij nu bezig is aan zijn derde volledige seizoen.

Van afstand
“Ik ken Tim van Breukelen, oud-trainer van Brederodes, en heb die club de laatste jaren van afstand gevolgd. In november heb ik bij DOSC aangegeven open te staan voor een nieuwe club en na een gesprek met Tim heb ik mijn cv naar Brederodes gestuurd. De club steekt organisatorisch en beleidsmatig goed in elkaar, heeft voldoende faciliteiten en ambities. Dat sprak me erg aan, en na drie gesprekken met TC, staf, spelersraad en bestuur was er voldoende wederzijds vertrouwen om met elkaar in zee te gaan”, vertelde Sander Kloos.

Rust
“Ik heb er een buitengewoon goed gevoel over”, zei voorzitter Taki Anastassiadis. “Sander heeft veel kwaliteiten, is breed georiënteerd, heeft tal van voetbalfuncties bekleed en staat dicht bij de spelers. We hebben alleen maar lovende recensies en referenties over hem gekregen. Hij is precies degene die we zochten. Ik verwacht dat zijn komst voor rust binnen de club zorgt.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup