Logo regio-voetbal.nl

Bas de Vos laat blessure nu in AMC behandelen

  •   keer gelezen   Nieuws

ALMKERK/GORINCHEM – Bas de Vos kampt al vier maanden met een blessure aan het uiteinde van de achilleshiel van zijn rechtervoet. Het is nu zover dat de 30-jarige middenvelder van Almkerk zijn heil gaat zoeken bij het AMC in Amsterdam.

De in Groot-Ammers geboren en nu in Gorinchem woonachtige De Vos weet het zelf ook niet meer.

“Ik heb aan het begin van het seizoen tien minuten in het eerste van Almkerk gespeeld en daarna niet meer. Het begon met een slijmbeursontsteking een jaar geleden. Dat is met ups en downs gegaan. Het is nu helemaal van slag onderin de hiel van mijn rechtervoet. Niemand weet meer wat het is”, aldus De Vos, die aan een zoektocht in het medische circuit begon.

Fit worden
“Ik ga nu naar een orthopeed in het AMC in Amsterdam, die ook Wout Brama (FC Twente) geholpen heeft aan zijn hiel. Die gaat er nog een keer naar kijken. Ik ben al naar de clubarts van PSV geweest, maar die weet het ook allemaal niet meer. Ik heb MRI-scans en echo’s gehad, je kan het zo gek niet bedenken”, aldus Bas de Vos.

“Verder loop ik ook nog bij een haptonoom Jan Naaktgeboren, die oud-tennisser Richard Krajicek onder zijn hoede had. Ik heb dan ook geen idee wat ik volgend seizoen ga doen. Ik moet eerst maar eens fit zien te worden. Ik kan alleen lopen en een beetje fietsen en voor de rest niks.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup