Logo regio-voetbal.nl

Extra wedstrijd schorsing voor Ismail Yildirim

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM – Het hoger beroep tegen de schorsing van drie wedstrijden voor Ismail Yildirim heeft niets opgeleverd. De vleugelaanvaller van Kozakken Boys, die in de wedstrijd tegen HHC Hardenberg een rode kaart kreeg, hoopte met tv-beelden en getuigenverklaringen een vermindering te krijgen van zijn straf. De tuchtcommissie van de KNVB bleek echter niet ontvankelijk. Yildirim kreeg er zelfs nog een wedstrijd bij.

“We hadden gehoopt dat het minder zou worden. Wij vonden het geen zware overtreding. Hij tikte die speler wel aan en je kan het zien als natrappen, maar het was meer nahaken dan natrappen. We vonden een rode kaart erg zwaar gestraft. We hoopten eigenlijk op een wedstrijd schorsing, maar nu krijgt Yildirim er nog eentje bij. Daarover zijn wij zwaar teleurgesteld”, aldus technisch directeur Kees Spaan.  

Kozakken Boys gaat niet verder in beroep tegen de uitspraak.

“We kunnen wel nog een keer in beroep gaan, maar dan krijgen we er misschien nog één of twee wedstrijden bij. Dus laten we dit maar accepteren. Het is niet anders”, laat Spaan het verder rusten.

Het betekent wel dat Ismail Yildirim na de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis ook moet toekijken bij de wedstrijden tegen Ter Leede, Spakenburg en voor de beker tegen Roda Boys. 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup