Gerben Vos (Almkerk) naar Wilhelmina'26

Nieuws 29 keer gelezen

ALMKERK/WIJK EN AALBURG - Gerben Vos speelt volgend seizoen voor zaterdagderdeklasser Wilhelmina'26, de club waar Johan van der Werff trainer wordt.

Vos komt nu nog uit voor vv Almkerk. De aanvaller uit Werkendam is duidelijk over zijn aanstaande vertrek bij de in degradatienood verkerende eersteklasser.

Vos: “Het is voor mij een teleurstellend seizoen. Ik kom weinig aan spelen toe in Almkerk. Het seizoen ervoor heb ik nog alles gevoetbald en was ik clubtopscorer met tien treffers. Doordat we anders zijn gaan spelen belandde ik op de bank. Alleen aan het begin van de competitie stond ik er nog in. Het laatste half jaar bleef het bij een paar invalbeurten.”

Goede bekende
Zijn keuze voor Wilhelmina’26 was niet lastig. “Trainer Johan van der Werff is een goede bekende van mij uit de jeugd van Kozakken Boys. Die wilde mij naar Wilhelmina’26 halen. Dus ik heb een goed gevoel om in Wijk en Aalburg te gaan voetballen.”

Ambitie
Dat het een stapje terug is naar de derde klasse, boeit de 25-jarige Gerben Vos niet.

“Het liefste wil ik natuurlijk zo hoog mogelijk spelen. Er komt bij Almkerk wel een nieuwe trainer, maar dan is het ook afwachten. Wilhelmina’26 is misschien een stapje terug, maar het weer lekker kunnen voetballen geeft voor mij de doorslag. Ik ben niet iemand om op de bank te gaan zitten en had er geen goed gevoel bij nog een seizoen bij  Almkerk te blijven. Als ik een leuk seizoen draai bij Wilhelmina’26, komt er straks vast wel weer een club, die een stapje hoger speelt. Want mijn ambitie blijft wel om zo hoog mogelijk te voetballen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden