Logo regio-voetbal.nl

GVV’63- Roda Boys zaterdag blikvanger in Bommelerwaard

  •   keer gelezen   Nieuws

BOMMELERWAARD –  In de eerste klasse A  brengt Nivo Sparta zaterdag een bezoek aan koploper FC Breukelen. Ofschoon voor Nivo Sparta de tijd begint te dringen om vroegtijdig uit onveilig vaarwater te geraken, lijkt de confrontatie met de nummer één een te zware opgave voor succes(je).


In 2F zal er veel aandacht zijn voor GVV’63-Roda Boys, de nummer voorlaatst tegen de koploper. Normaliter moet het ‘een makkie’ zijn voor de mannen van trainer Gerrie Schaap maar aangezien er het predicaat ‘derby’ opgeplakt is, kan het alle kanten op. WNC gaat proberen Rijswijkse Boys de voet dwars te zetten. Een moeilijke opgave.

In 3D kan Zuilichem de punten goed gebruiken. Misschien dat gastheer Good Luck een brug is om de weg naar boven te kunnen vinden.

Well krijgt in 4D bezoek van Giessen. Brakel trekt naar koploper MVV’58 en Kerkwijk ontvangt WSC. Van de drie clubs lijkt Kerkwijk het meest in aanmerking te komen voor het pakken van de volle winst. Op papier mogen Well en Brakel ‘blij zijn’ met een puntje.

Wonder
Bij DSC (3C zondag) is wisselvalligheid troef. Uit tegen Zwaluw VFC moet echter de winstlijn voortgezet kunnen worden.

In 4F krijgt Alem de kans om de voorlaatste plaats vaarwel te zeggen. Als nummer dertien moet de ploeg van trainer Patrick Theuwis  in een direct duel nummer twaalf BZS de rug kunnen tonen. Voor Hurwenen lijkt het doek al gevallen. Slechts een wonder kan de mannen van Piet van Lent nog redden.  In het uitduel met GVV zal er dan niet met lege handen  huiswaarts gekeerd moeten worden. Het lijkt een te zware opgave. Jan van Arckel moet zich zondag vlot langs RKTVC kunnen spelen.

In 5D is de derby Rossum-Hedel een leuk affiche met Hedel als licht favoriet. Heerewaarden speelt uit tegen SCZ. Dat wordt moeilijk. Moeilijk krijgt het ook Waalkanters/Opijnen dat koploper TGG op visite heeft. Voor RKVSC lijkt er succes weggelegd tegen MEC’07 en Ophemert moet toch wel staande kunnen blijven tegen FC Drunen.      

Marry Bouman   

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup