Logo regio-voetbal.nl

Zaterdag derby tussen Sleeuwijk en Woudrichem

  •   keer gelezen   Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Het belooft weer een levendig voetbalweekend te worden in het Land van Heusden en Altena. Opvallend is de streektopper tussen Sleeuwijk en Woudrichem. De rivaliteit leeft nog altijd voort. Dus kan het een pittig potje worden op De Roef in Sleeuwijk.


In de topklasse staat Kozakken Boys op aanhaken of afhaken in de kampioensrace. De manschappen van trainer Dogan Corneille weten wat ze te doen staat na de nederlagen tegen HHC Hardenberg en Excelsior Maassluis. Tegen Scheveningen zullen er drie punten moeten worden gepakt.

Een klasse lager begint Achilles Veen zich in de hoofdklasse te bemoeien met de strijd bovenin de ranglijst. Smitshoek heeft evenveel punten. Dus kan er een slag worden geslagen op De Hanen Weide.

Almkerk blijft punten sprokkelen in de eerste klasse A. De Almkerkers zijn nog lang niet veilig. Een driepunter zal de thuisclub tegen ARC dan ook bijzonder goed uitkomen.

Zorgen
Spannend blijft het in de tweede klasse F. Het is GDC tegen Altena. De winnaar kan de zorgen wat verlichten. Rijswijkse Boys krijgt een zware kluif tegen WNC.

In de derde klasse draait Sparta’30 lekker mee bovenin de ranglijst. Heukelum is zaterdag in Andel een lastige tegenstander. Wilhelmina’26 moet de punten kunnen pakken tegen ONI. Opluchting heerst bij NOAD’32 als dat lukt bij NEO’25.

In de vierde klasse is Giessen nog steeds in voor het kampioenschap. Winst bij Well is wel noodzakelijk om in de race te blijven.

Zondag
Op zondag moet Dussense Boys gaan oppassen in de vierde klasse. Zeker nu de carnaval nadert. Winnen bij DIA zit er logischerwijs niet in. Be Ready maakt meer kans tegen OMC.

HHC’09 moet de punten pakken bij Rhelico om uit de gevarenzone te klauteren.    

Nico van Es

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup