Dick Kooijman knokt zich in basisteam LRC

Nieuws 22 keer gelezen

LEERDAM - Met name op het middenveld bij LRC Leerdam is het knokken voor een basisplaats. Tijdens elke training en vooral op zaterdag moeten spelers laten zien waartoe zij in staat zijn.

Dick Kooijman behoort tot dat half dozijn spelers dat voor een plek op het middenrif in aanmerking komt. Middenvelder Kooijman komt dit seizoen wat minder aan spelen toe. "Ik heb in vrijwel alle wedstrijden gespeeld, maar wel de meeste als invaller.”

De voormalig Meerkerker lijkt nu echter zijn plaats te hebben gevonden. Hij functioneerde zaterdag opnieuw uitstekend links op het middenveld en mag thuis tegen Wilnis opnieuw op een plaats bij de beste elf rekenen.

Kooijman heeft nog geen duidelijkheid over zijn voetbaltoekomst. LRC Leerdam hoopt er met hem op korte termijn uit te komen. "Ik begrijp dat hij zekerheid wil, maar hij moet daar zelf voor zorgen. Dick is een multifunctionele speler, die bij LRC heeft laten zien op veel posities uit de voeten te kunnen. Ik zie de laatste weken weer de echte Dick Kooijman”, stelt Van Steenis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden