Logo regio-voetbal.nl

Broertjes Chentouf blijven bij Leerdam Sport

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM – De broertjes Achraf en Akram Chentouf spelen ook komend seizoen bij Leerdam Sport'55. De middenvelders zijn bezig aan respectievelijk hun vierde en derde seizoen in Leerdam-West.


Met name het aanblijven van Achraf Chentouf is opvallend. Hij gaf eerder dit seizoen, na de aanvaring met Tommy Kant, aan bij Leerdam Sport te zullen vertrekken. Op die beslissing is hij dus terug gekomen.

Nadenken
“Over die uitspraak had ik twee keer moeten nadenken”, beseft Achraf Chentouf nu. “De prestaties waren een stuk minder dan de laatste jaren en dat heeft invloed op de spelersgroep. We hebben de laatste weken echter veel gesproken en ik heb besloten toch te blijven.”

Het samenspelen met zijn broertje was voor Chentouf een belangrijke reden. “Het is leuk om met Akram samen te spelen en ik denk dat ik hem kan helpen in zijn ontwikkeling.”

Ook de veranderingen binnen Leerdam Sport stemmen Chentouf positief: “Organisatorisch loopt de club nog wat achter. Het gaat nu echter wel de goede kant op, met onder andere de nieuwe technische commissie. De club heeft voor mij veel betekend, dus nu wil ik wat terug doen.”

Killer
Een eventuele degradatie staat de beslissing om te blijven niet in de weg. Chentouf: “Natuurlijk wil ik liever eerste klasse spelen. We geven de strijd ook zeker niet op, maar het wordt pittig. We mogen niet meer onnodig punten verspelen, dat is dit seizoen al te vaak gebeurd.”

Ook de terugkeer van Marko Luksen is volgens Chentouf een belangrijke stimulans voor de club. “Ik vond het erg jammer dat hij weg ging. Hij was onze topscorer. Marko is de killer die we dit seizoen wel eens missen.”

Chentouf gaat dit seizoen regelmatig bij Luksens huidige club FC Lienden kijken. “En dan begint het wel te kriebelen”, zegt Chentouf. “Ik heb nog wel de ambitie om een keer de stap naar een hoger niveau te maken. Er was ook wel interesse van een hoofdklasser, maar nu zit ik bij Leerdam Sport nog goed.”  

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup