WNC na strafschoppen langs Den Dungen

Nieuws 24 keer gelezen

DEN DUNGEN – WNC heeft ten koste van Den Dungen de volgende ronde van de beker bereikt. Na een 1-1 eindstand namen de Waardenburgers de strafschoppen beter.

WNC had het knap lastig met vierdeklasser Den Dungen. Trainer Jeffrey Kooistra had zijn spelers nog gewaarschuwd. “Je kunt er een week over praten, maar het sluipt erin. Als je zelf niet honderd procent bent en de tegenstander stijgt iets boven zichzelf uit, is twee klassen verschil zo gedicht.”

Strafschoppen
Voor rust was WNC de bovenliggende ploeg en kwam via Kevin van de Velde op voorsprong. Na rust scoorde de thuisploeg van elf meter de gelijkmaker. In de strafschoppenserie schoot WNC iedere poging raak. Den Dungen mikte één keer te hoog en zag WNC-doelman Geert Verhoeven een inzet keren.

Kooistra: “We zijn blij met het resultaat, maar dat is ook het enige.”

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 3 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 3 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 4 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 13 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 13 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 17 uur geleden