Logo regio-voetbal.nl

Marcel van Steenis ziet voldoende uitdaging bij LRC

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM - Marcel van Steenis zal ook volgend seizoen verbonden zijn aan LRC. Hij tekende bij de Leerdamse zaterdageersteklasser voor een jaar bij.


Marcel van Steenis kwam in de zomer van 2012 over van sv Meerkerk en is bij LRC dus aan zijn tweede seizoen bezig. Van Steenis is bij LRC op zijn plek. “Ik heb de ambitie om hoofdklasse te spelen en dat heeft de club ook.”

Om dat doel te bereiken werkte Van Steenis mee aan een beleidsplan. “De uitdaging om daar invulling aan te geven is een belangrijke reden om bij LRC te willen blijven”, legt Van Steenis uit.

LRC doet mee bovenin de eerste klasse A. Mocht de club dit jaar promoveren is er nog veel werk aan de winkel om een avontuur in de hoofdklasse succesvol te maken.

Van Steenis: “We willen geen troosteloos jaar waarin we de hele tijd onderin bungelen, zoals Oranje Wit nu meemaakt. Daarom zal er in iedere linie een directe versterking moeten komen. De financiële middelen zijn beperkt, maar bij promotie is er wel wat mogelijk.” 

Verdienen
Omdat het beleidsplan een vijfjarenplan is, is het niet ondenkbaar dat Van Steenis voor langere tijd aan LRC verbonden blijft. “Dat sluit ik niet uit”, geeft Van Steenis toe. “Maar ik heb me bijna nooit langer dan één seizoen aan een club verbonden. Dat voelt niet goed. Een trainer moet een contractverlenging ook verdienen. Daarom bekijken we het van jaar tot jaar. En als alle partijen tevreden zijn, kun je lang met elkaar door. Je weet echter nooit wat er op je pad komt of wat er bij de club gebeurt.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup