Logo regio-voetbal.nl

Van Gameren en Well twee jaar met elkaar door

  •   keer gelezen   Nieuws

WELL – Well heeft zich voor nog twee seizoenen verzekerd van de diensten van hoofdtrainer Hans van Gameren.

De trainer kwam deze week tot een akkoord met het bestuur van de vierdeklasser. Donderdagavond werd de selectie ingelicht.

Van Gameren (52) moet de ploeg langzamerhand naar de top van de vierde klasse leiden. Dit seizoen mikt de club op de topvijf en is een periodetitel nog geen must. Volgend jaar wil de club groeien naar een vierde positie in het klassement en zou deelname aan de nacompetitie meer dan welkom zijn. In het derde en laatste jaar wil Van Gameren om de prijzen spelen.

“Waarbij ik de kanttekening maak dat je altijd afhankelijk bent van je spelers en blessures. Well is een kleine club. Maar we hebben niet aan tafel gezeten met de insteek: tekenen en klaar is Kees, ik ben twee jaar onder de pannen. Nee, we hebben wel een bepaald doel.”

Uit het contract voor twee jaar spreekt volgens Van Gameren veel vertrouwen.

Leergierig
“Ik heb het hier formidabel naar mijn zin”, vertelt de in Opijnen woonachtige oefenmeester.

“Het is een jonge en leergierige groep. Voor veel gasten ben ik net geen vader, maar wel een ervaren trainer die jonge jongens rust kan bijbrengen. Ik heb zelf puberkinderen – het is een kwestie van meegroeien met ze. En wat is er mooier dan drie jaar met jonge snuiters werken en aan het einde van de rit samen constateren dat we er het maximale uit hebben gehaald? Een supporter stapte van de week op me af. Hij zei: ‘ik ben zo blij trainer dat je nog twee jaar bij Well blijft.’ Ook dat geeft een fijn gevoel.”

Van Gameren is bezig aan een sterk eerste seizoen bij Well. De club staat vijfde in de vierde klasse D en kan morgen (zaterdag) thuis tegen TEC de vierde zege op rij boeken.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup