Logo regio-voetbal.nl

Midweekse driepunter voor Jogadores CF

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM - Jogadores CF heeft woensdagavond wederom drie punten gepakt in de hoofdklasse D van het zaalvoetbal. Hekkensluiter CFM Transito 2 werd met 3-7 verslagen in sporthal De Crosser te Werkendam.

Een versterkt tweede elftal van CFM Transito begon sterk aan de wedstrijd en ondanks hun laatste positie op de ranglijst waren de Werkendammers niet te onderschatten. Desondanks was het Jogadores CF dat de score opende. Jeffrey Scheffers tekende na een schitterende crossbal van Robert Scheurwater voor de 0-1 en niet veel later zelfs voor de 0-2.

Voor rust moest een van de Werkendammers nog geblesseerd het veld verlaten na een duel met Jamy Goemaat, die zelf niet veel later ook op behoorlijke trap werd getrakteerd waardoor Jogadores CF tijdelijk met een man meer speelde. Er werd niet van geprofiteerd, waardoor 0-2 de ruststand was.


Rentree
Na rust werd de spanning al snel terug in de wedstrijd gebracht door een snelle 1-2. Het bleek echter nodig om de Gorcummers wakker te schudden, want binnen de kortste keren schoot Jamy Goemaat met zijn chocoladebeen de 1-3 binnen en combineerden Mergim Shala en Remie Schuurman zich naar de 1-4 die op naam kwam van laatstgenoemde, die daarmee zijn rentree bekroonde.

Doelman Dustin van Bezooijen blonk uit en redde zijn ploeg regelmatig met schitterende reddingen. Hij kon echter niet voorkomen dat CFM Transito na de 1-5 van Remie Schuurman nog twee keer scoorde nadat ze een extra speler inbrachten. Spannender dan de 3-5 werd het echter niet meer. Jamy Goemaat en Remie Schuurman wisten de ruimtes nog te benutten en zo de eindstand op 3-7 te bepalen.

Stadsderby
De complimenten waren er voor de thuisploeg, maar Jogadores CF pakte opnieuw drie punten en gaan daarmee vol vertrouwen richting de kraker van volgende week. Dan staat de stadsderby met ZVG/Stadio Team op het programma. Om 21:15 uur in sporthal De Oosterbliek.

door Tim Hartman

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup