Logo regio-voetbal.nl

Tweede editie Nationale Voetbal Vakbeurs

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM/REGIO -  De tweede editie van de Nationale Voetbal Vakbeurs wordt gehouden op woensdag 13 november. Plaats van handeling is andermaal de Evenementenhal Gorinchem. Toute voetballend Nederland, maar ook  Belgische clubbestuurders worden verwacht.


“De eerste keer waren er 5000 bezoekers, maar dit jaar hopen we eigenlijk op meer. Vorig jaar was iedereen supertevreden. Niet alleen de exposanten, maar ook de verenigingen. En dus is deze beurs grootser van opzet”, aldus Fred van Vloten, directeur van het organiserende Z-press uit Dordrecht.

200 exposanten
“In vergelijking met 2012 gaan we naar 200 exposanten en is de beursoppervlakte opgekrikt naar 8000 m2. De KNVB werkt ook mee. Alle Nederlandse amateurverenigingen, 2700 in getal, zijn aangeschreven. Via onze Belgische relaties hebben ook Vlaamse voetbalclubs een uitnodiging ontvangen. En inmiddels hebben we vanuit België een behoorlijk aantal positieve reacties ontvangen.”

Forum
Samen met oud SteDoCo-aanvoerder Lion Blok runt Van Vloten de organisatie.

“Het wordt een drukke dag. De beurs start om 10.00 uur. Overdag zijn er allerlei seminars en voetbaldemonstraties, waaronder een jeugdtraining met de E1 van Kozakken Boys. We sluiten af met een voetbalforum. Onder leiding van Jan Dirk Stouten (bekend van TV Rijnmond – TS) gaan de algemeen directeuren Justin Goetzee ( NAC Breda), Edward van Wonderen (PEC Zwolle), Ad Heijsman ( FC Dordrecht) en Cor Pot (voormalig bondscoach Jong Oranje) met elkaar in discussie.”

App
Sinds kort is er ook een gratis te downloaden Nationale Voetbal Vakbeurs App, waarop de laatste nieuwtjes van de beurs staan vermeld.

www.nationalevoetbalvakbeurs.nl
 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup