Logo regio-voetbal.nl

Eindelijk weer driepunter voor Nivo Sparta?

  •   keer gelezen   Nieuws

BOMMELERWAARD – Gaat Nivo Sparta in de eerste klasse A  nog meer terrein verliezen of wordt het eindelijk weer eens een driepunter? Met die vraag in het hoofd reizen de Zaltbommelnaren af naar streekgenoot Almkerk, dat één punt meer in de knip heeft dan de mannen van trainer Roland Schuermans. Winnen bij Almkerk betekent dat de Spartanen stuivertje wisselen met de Almkerkers en bij verlies van CSW zelfs twee plaatsjes opschuiven.


In de tweede klasse F wordt Roda Boys/Bommelerwaard in de gelegenheid gesteld zich te herstellen van het verlies tegen GJS. Het bezoek aan SC Everstein leent zich er voor. Of WNC ook haar revanche krijgt tegen runner-up GJS valt te bezien. GVV’63 krijgt visite van nummer twee Tricht. Ook geen gemakkelijke opgave voor de volgelingen van John Laponder om tot succes te komen.

Zuilichem (3D) ontvangt ONI dat al drie winstpartijen achter haar naam heeft staan. Minstens een gelijkspel moet haalbaar zijn voor de Zuilichemmers.

Uitdaging
In 4D is Kerkwijk-Giessen een mooi affiche. Koploper Giessen is nog ongeslagen. Voor Kerkwijk een uitdaging om daar verandering in te brengen. Well heeft een verplichte rustdag.

Zondag
DSC is in 3C gezien de uitwinst bij Boxtel weer op het goede spoor verzeild geraakt. Het team van trainer Erik Meulendijk kan op de goede weg blijven, want Baardwijk moet ‘gepakt’ kunnen worden.

Jan van Arckel is in 4F van de leg. Zondag kunnen de Jantjes zich herstellen tegen het op bezoek komend HHC’09. Hurwenen bezoekt Rhelico. Winst zou welkom zijn, maar het wordt een moeilijke opgave voor de gasten. Alem treft GVV. De winst op Jan van Arckel, afgelopen zondag, heeft het vertrouwen opgevijzeld maar GVV uit lijkt een te groot obstakel om opnieuw te kunnen verrassen.

In 5D is Teisterbanders de onbetwiste nummer één en daar zal Waalkanters, dat nog maar één puntje op zak heeft, zondag weinig aan kunnen veranderen. RKVSC kan opnieuw een zege toevoegen door Ophemert te verslaan. Hedel gaat bij Wadenoijen op visite. Een krachtmeting tussen twee gelijkwaardige teams. De wekelijkse derby is zondag Rossum-Heerewaarden. Rossum heeft thuisvoordeel en dat kan uitgebuit worden.

Marry Bouman

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup