Logo regio-voetbal.nl

Biemans: 'De Laat niet voor de voeten lopen'

  •   keer gelezen   Nieuws

NIEUWENDIJK – Harry Biemans is met ingang van het volgend seizoen de nieuwe trainer van eersteklasser Altena (Nieuwendijk). De 35-jarige Biemans, woonachtig in Raamsdonk, volgt bij de Nieuwendijkers de vertrekkende Mari de Laat op. Biemans is nu nog trainer van sv Den Hoorn (zondagderdeklasser) en was eerder jeugdtrainer bij RBC en Willem II.

Biemans is verheugd over zijn aanstelling. “Ik wilde graag de overstap naar het zaterdagvoetbal maken. Daar ligt denk ik de toekomst. Steeds meer zie je een omslag naar de zaterdag. Ik heb er heel veel zin in om bij Altena aan het werk te gaan. Ik ken de club omdat er regelmatig voor mij bekende voetballers speelden.”

Dat Altena volgend seizoen wellicht weer tweedeklasser is, deert Biemans niet.

“Het niveau heeft voor mij  niet de doorslag gegeven. Ik ben gewoon blij bij Altena aan de slag te kunnen. En wie weet wat er in de tweede competitiehelft nog gebeurt. Er moet eerst nog gevoetbald worden. Maar het is inderdaad reëel dat het moeilijk gaat worden om eersteklasser te blijven.”

Harry Biemans zal de komende tijd met belangstelling de verrichtingen van Altena volgen. “Ik zal er wel eens gaan kijken, maar niet elke week. Het is nu nog Mari de Laat (Altena’s huidige trainer red.) zijn ding en hem ga ik niet voor zijn voeten lopen.”  
 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup