Logo regio-voetbal.nl

Ger Klop ook volgend seizoen bij Schelluinen

  •   keer gelezen   Nieuws

SCHELLUINEN - Ger Klop is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Schelluinen.

Clubbestuur en de Werkendammer kwam deze week contractverlenging overeen.

Klop is bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij de zaterdagderdeklasser. Een paar maanden eerder nam hij op ad-interimbasis de klus al over van de weggestuurde Edin Curic.

Het zal voor Klop na de winterstop niet meevallen Schelluinen te behoeden voor de derde degradatie op rij. Schelluinen bungelt in 3C met één punt troosteloos onderaan.

Handhaving
“Ik heb het prima naar mijn zin bij de club, met een goede accommodatie en een dito spelersgroep. Met de sfeer is niks mis en de begeleiding is ook oké. Voldoende redenen om te blijven bij deze gezellige vereniging. Het enige wat tegen zit, is het feit dat we geen punten halen. Maar ik geloof nog steeds dat we ons kunnen handhaven in de derde klasse. We zijn slechts twee keer weggespeeld, in zowel de thuis- als uitwedstrijd tegen GJS”, aldus Ger Klop.


Blij
“Overigens ben ik heel blij dat ik, ondanks de tegenvallende resultaten, mag blijven. En die punten gaan we heus wel pakken. Als uiteindelijk iedereen weer fit is moet dat lukken. We moeten wel zorgen niet nog verder achterop te raken bij onze concurrentie”, blikt Klop toch enigszins bedenkelijk vooruit. “Met eventueel een paar spelers erbij moeten we volgend seizoen de weg omhoog weer kunnen vinden.”

Sociaal
Ad interim-voorzitter Jan de Bruijn voelt met hem mee. “Ger Klop heeft ons in het voorjaar van 2012 geholpen na het ontslag van Edin Curic. Helaas zijn we toch gedegradeerd en vertrokken er vervolgens veel spelers. Maar daar kunnen we Ger niet voor verantwoordelijk houden. Op zijn inzet en enthousiasme is niets af te dingen. Alleen al vanuit sociaal oogpunt mocht hij van het bestuur bijtekenen.”

Op de vraag of oud-eerste-elftalspeler en huidig trainer van de Schelluinse B-selectie Jerôme Ceton ook in beeld was als mogelijke hoofdtrainer, is De Bruijn heel duidelijk.

Niet de vereiste papieren
“Die verhalen hoor ik ook binnen de club en ik lees ze op Twitter, maar dat is nu geen reële optie. Op termijn is Jerôme zeker een kandidaat. Alleen beschikt hij op dit moment niet over de vereiste papieren om op het niveau van derde klasse te trainen. Dus is die mogelijkheid niet aanwezig. Hoe graag sommige leden hem ook voor de groep zien staan.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup