Logo regio-voetbal.nl

Van Gastelen: 'Tijd om op eigen benen te staan'

  •   keer gelezen   Nieuws

STREEFKERK/PAPENDRECHT - Maarten van Gastelen heeft zin in zijn eerste klus als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. Komende zomer gaat de 36-jarige oud-speler van onder meer Papendrecht en Rijsoord aan de slag op sportpark Streveland.


“Het wordt tijd om op eigen benen te staan”, zegt de man die nu nog het tweede elftal van vv Papendrecht onder zijn hoede heeft en vorig seizen samen met Richard Elzinga de hoofdmacht (ad-interim) van training en coaching voorzag.

“Bij een eerste elftal ben je eindverantwoordelijk en kun je meer werken volgens je eigen voetbalvisie. Bovendien is de entourage anders; meer levendig. Kortom, Streefkerk is een mooie stap voorwaarts voor mij.”

Contact
Maarten van Gastelen was al eerder in beeld bij Streefkerk.

“Klopt. Vorig jaar was er al contact tussen de club en mij. Toen echter zag ik er van af. Ik vond dat ik er nog niet klaar voor was. Nu wel, met het TC 2-diploma op zak. Uiteraard hoop ik dat de club zich aan het eind van dit seizoen derdeklasser mag gaan noemen, maar lukt dat niet dan begin ik met net zoveel plezier aan mijn werk hier.”
 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup