Logo regio-voetbal.nl

Leerdam Sport'55 kijkt uit naar Champions Cup

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM – De selectie van Leerdam Sport'55 heeft buitengewoon veel zin in de komende wedstrijden om de Poort6 Champions Cup.


“Het is een prachtig toernooi. Een leuk tussendoortje om in deze periode met al dat slechte weer aan mee te doen. We kijken er echt naar uit”, zegt leider Ron Stütz.

“We hebben een paar jongens die erg goed uit de voeten kunnen in de kleine ruimte, dus we gaan ons best doen om er een succes van te maken. In ieder geval willen we verder komen dan vorig jaar. Toen strandden we al in de eerste ronde.”

Op volle sterkte
De Leerdammers treden met de sterkst mogelijke selectie aan.

“Natuurlijk is de competitie belangrijker. Maar: dit toernooi nemen we heel serieus. We proberen zo ver mogelijk te komen. Een paar jaar geleden zijn we doorgedrongen tot de halve finale. Het zou mooi zijn als we weer zo ver komen.”

Bang voor blessures is Stütz niet. “We moeten op elke ondergrond kunnen spelen. Je kunt overal wat oplopen; ook als je gewoon op de stoep loopt. Nee, daar zijn we niet bang voor.”

Favorieten
De elftalleider noemt Unitas, Sliedrecht en Stedoco als favorieten. “En Kozakken Boys kan natuurlijk ook ver komen.”

Het technisch vaardige Leerdam Sport wordt door menigeen gezien als gevaarlijke outsider. Stütz gaat die ‘uitdaging’ niet uit de weg. “Als het draait, kunnen we het iedere ploeg lastig maken.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup