Logo regio-voetbal.nl

Dogan Corneille nieuwe trainer Kozakken Boys

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM - Bestuur en TC van topklasser Kozakken Boys hebben Dogan Corneille voor volgend seizoen als hoofdtrainer vastgelegd. Corneille wordt op De Zwaaier de opvolger van Michel Langerak, die de afgelopen dagen veelvuldig in verband wordt gebracht met ASWH.

Uit een twintigtal sollicitaties is Kozakken Boys, onder leiding van technisch directeur Kees Spaan, met drie kandidaat-trainers het gesprek aangegaan. Dogan Corneille kwam als de 'perfecte kandidaat' naar voren en voldoet volledig aan de vooraf opgestelde profielschets.

Thuiskomen
Corneillie is oud-speler (aanvoerder) van Kozakken Boys. "Voor mij het absolute thuiskomgevoel", aldus de 38-jarige trainer, die in het seizoen 2004-2005 onder Willem Leushuis voor de Werkendamse club speelde. "Een mooie vereniging waaraan ik veel te danken heb."

Alphense Boys
Geboren Limburger Dogan Corneille woont in Rotterdam en runt de voetbalschool Winning Skills. Sinds 2010 is hij trainer van zondaghoofdklasser Alphense Boys. Daarvoor had hij het Ridderkerkse RVVH onder zijn hoede en was hij onder Leushuis assistent bij ASWH. Corneille liep bij de Feyenoord-beloften stage bij André Hoekstra.

Corneille was als speler prof bij VVV Venlo en FC Eindhoven. Ook kwam hij uit voor onder meer Barendrecht en IJsselmeervogels.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup