Logo regio-voetbal.nl

Nieuw-Lekkerland is gedrag supporters beu

  •   keer gelezen   Nieuws

NIEUW-LEKKERLAND • Het bestuur van voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland is het (wan)gedrag van een aantal supporters helemaal beu. Er zijn inmiddels harde maatregelen aangekondigd.

Nieuw-Lekkerland staat bekend om z'n passie en z'n sfeer. Maar de laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat supporters zich misdragen met kwetsende spreekkoren. De KNVB heeft de club hiervoor al diverse keren gewaarschuwd.

Sponsors
Afgelopen zaterdag tijdens en na de ongelukkig verloren wedstrijd tegen koploper Excelsior Maassluis ging het opnieuw mis. Er werd onder meer met bier gegooid naar supporters van de tegenstander en de scheidsrechter werd vreselijke ziektes toegewenst.

'Het woord kanker werd tot ergernis van velen door sommigen vaker in de mond genomen dan door een oncoloog van de Daniël den Hoed Kliniek op een drukke werkdag', staat op de website van vv Nieuw-Lekkerland.

Voetballiefhebbers ergerden zich dusdanig dan ze eerder naar huis gingen en enkele sponsors maakte kenbaar hun financiële bijdrage per direct stop te zetten.

Pamfletten
Het bestuur zag zich zaterdag al genoodzaakt pamfletten uit te delen bij de entree met de oproep aan iedereen zich normaal te gedragen.

De maat is nu vol. Het bestuur van vv Nieuw-Lekkerland vergadert vanavond (dinsdag) over vergaande maatregelen. Een algeheel alcoholverbod tijdens de wedstrijden van het eerste elftal is niet uitgesloten. Supporters die zich niet weten te gedragen, lopen het risico hun lidmaatschap te verliezen en kan levenslang de toegang tot sportpark Excelsior worden ontzegd.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup