Logo regio-voetbal.nl

Voorloting Poort6 Champions Cup

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM/REGIO - Bij de noodzakelijke voorloting van de Poort6 Champions Cup zal de organisatie maar liefst tien clubs moeten teleurstellen.

Voor het populaire zaalvoetbaltoernooi in de Gorinchemse sporthal De Oosterbliek hebben zich 34 clubs ingeschreven, waarvan er 'slechts' 24 kunnen worden geplaatst. Clubs die vorig jaar in de groepsfase bij de eerste drie in hun poule eindigden, zijn automatisch geplaatst.

Blijven over zestien clubs die moeten voorloten om de nog zes vacante plaatsen. Het gaat om: Altena, Arkel, ASH, Asperen, GDC, Groot-Ammers, Haaften, Herovina, Lekvogels, Noordeloos, Raptim, Rijswijkse Boys, Streefkerk, SVS'65, SVW en Vuren.

De (openbare) voorloting vindt plaats op vrijdag 2 november om 19.30 uur in het sportcafé van De Oosterbliek.

Criteria
De criteria van de voorloting zullen met ingang van de volgende toernooi-editie worden gewijzigd. Clubs die dit jaar als laatste eindigen in hun poule zijn volgend jaar uitgesloten van deelname (het jaar daarop kunnen ze wel weer inschrijven). Bij een inschrijving van 34 teams zijn er vervolgens tien verenigingen die loten voor de zes resterende plaatsen.

Jeugd
Bij de B-jeugd kunnen alle ingeschreven teams worden geplaatst.

Bij de D-pupillen hebben zich 32 clubs aangemeld, terwijl er 28 plaatsen zijn. Er zijn geen vacante plaatsen meer, waardoor de vier clubs die vorig jaar in hun poule als laatste eindigden deze keer niet kunnen meedoen. Ameide, Groot-Ammers, Heukelum en Noordeloos zijn volgend jaar -bij inschrijving- automatisch verzekerd van deelname.
 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup