Logo regio-voetbal.nl

Periodetitel lonkt voor Alblasserdam

  •   keer gelezen   Nieuws

WEST-ALBLASSERWAARD - Het is D-day komende zaterdag  (27-10) voor Alblasserdam en Streefkerk. Beide clubs uit het gebied van onze titel Klaroen.nl kunnen in hun klasse de eerste periodetitel pakken.

De moeilijkste kluif krijgt hoofdklasser Nieuw-Lekkerland te verwerken. Op eigen terrein ontmoet het elftal van trainer Marco van Rijn koploper Excelsior Maassluis. Een remise zou al een mooi resultaat zijn.

Warm onthaal
In de eerste klasse C trek lijstaanvoerder Alblasserdam naar Zeeuws-Vlaanderen om daar aan te treden tegen het laaggeklasseerde Terneuzense Boys. Bij winst is de eerste periodetitel binnen en daar zullen weinigen aan het begin van de competitie op hebben gerekend.

Daar niet ver vandaan wacht De Zwerver een ongetwijfeld warm onthaal bij GPC Vlissingen, de nummer dertien van de ranglijst.

Cruciaal
Voor Drechtstreek staat de uitwedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. De Papendrechters kunnen bij winst aanhaken bij de middenmoot van 1C. Verlies betekent dat de ploeg de komende tijd degradatievoetbal zal moeten gaan spelen. En dat ligt Drechtstreek niet. Een cruciale pot derhalve voor trainer John den Dunnen en zijn mannen, daar in Dordrecht.


De Alblas krijgt in 3C het verrassend laag staande SC Amstelwijck op visite. Om druk op koploper GJS te houden is een zege noodzakelijk voor de Souburgh-elf. Ook Papendrecht zal moeten winnen. Geen gemakkelijke opgave, want collega-subtopper Tricht komt langs op sportpark Slobbengors.

Trotse koploper
Streefkerk, de trotse koploper van 4D, krijgt op verplaatsing te maken met Arkel. Een overwinning betekent dat de eerste periodetitel in de knip zit, maar dat zal tegen de jonge opponent nog lastig genoeg worden.
 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup