Rijswijkse Boys sneuvelt tegen Nivo Sparta

Nieuws 45 keer gelezen

RIJSWIJK - Rijswijkse Boys is klaar in de districtsbeker Zuid 1. In de tweede ronde sneuvelden de Rijswijkers met 1-3 tegen hoofdklasser Nivo Sparta.

Al binnen een minuut kwamen de gasten uit Zaltbommel op 0-1 door Peti Lutgens. Verder ging het in de eerste helft gelijk op tussen de hoofdklasser en de tweedeklasser.

Na de pauze kwam Nivo Sparta op 0-2 door Frenk Schaap. Een klein kwartier later produceerde Rijswijkse Boys de aansluitingstreffer door Danny Verbeek. De ploeg van trainer Bert Schouten kreeg via Ayhan Uslu en Eswin Swart nog kansen op de gelijkmaker. Die kwam er niet. Met de 1-3 vier minuten voor tijd door Tim de Laat gooide Nivo Sparta de wedstrijd in het slot.

Met de winst is de ploeg uit Zaltbommel door naar de derde ronde van de districtsbeker Zuid 1.