Logo regio-voetbal.nl

Kozakken Boys aast op stunt bij koploper

  •   keer gelezen   Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Kozakken Boys gaat zaterdag op bezoek bij koploper HHC Hardenberg. Gezien de vorm waarin de topklasser uit Werkendam verkeert, is een stunt zeker niet uit te sluiten.

In de hoofdklasse B wordt het geduld  bij Achilles Veen op de proef gesteld . Een overwinning tegen Stedoco lijkt ook te hoog gesteld.

Hetzelfde geldt voor Altena in de eerste klasse C. In Nieuwendijk komt Roda Boys op bezoek. Almkerk kan op zoek naar revanche op zichzelf na de erbarmelijke prestatie tegen Terneuzense Boys. Het moet dan wel De Zwerver kloppen.

Geluk
In de tweede klasse F is Rijswijkse Boys op zoek naar het geluk. Het moet dan tegen SV Capelle wel een keer gebeuren dat de Rijswijkers aan de goede kant van de cijfers staan. Te voorzien is een stuntje van GDC bij sv Meerkerk.

Koploper
Sparta’30 is de trotse koploper in de derde klasse D. Of dat na zaterdag bij Good Luck nog het geval is, valt te bezien. Achtervolger Sleeuwijk is de favoriet in de streekderby bij Wilhelmina’26.

In de vierde klasse E moet Giessen de punten kunnen pakken bij Brakel. Hetzelfde geldt voor Woudrichem bij het zwakke Haaften.

Zondag
Op zondag komt HHC’09 in de vierde klasse F in de wei tegen Jan van Arckel. Krachtvoetbal op zijn best. Het is de vraag of de Heusdenaren daar tegenop gewassen zijn.

In de vijfde klasse E mag Be Ready de spierballen laten zien tegen Gesta. Dussense Boys maakt een goede kans bij VCW in Wagenberg.
 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup