Logo regio-voetbal.nl

Sleeuwijk: gebrek aan 'billenbijters'

  •   keer gelezen   Nieuws

SLEEUWIJK – Remko Viveen is in het huidige Sleeuwijk ‘de opa’. “Ik ben met mijn 33 jaar de oudste”, lacht de Sleeuwijker.

Aan stoppen denkt de controlerende middenvelder nog niet. “Soms wil ik het wel, maar ik ben nog te fanatiek. Ik krijg ’t nog niet uit mijn systeem.” Zodoende plakt Viveen er weer een jaartje aan vast. Weer met Sleeuwijk in de derde klasse.

“Bij ons is altijd wel een soort arrogantie dat we minstens tot de middenmoot van de tweede klasse behoren. Die heerlijke bravoure is er wel. Helaas geen omzetting in daden. Ook afgelopen seizoen lukte het weer niet te promoveren. We horen eigenlijk thuis tussen de derde en tweede klasse. We hadden allang een stabiele tweedeklasser moeten zijn. We spelen meestal ook het beste spel.”

Killer
Gebrek aan ‘billenbijters’ en ‘gehaaidheid’ is volgens Viveen het euvel. “Ook missen we voorin een killer. Misschien dat de van Kozakken Boys overgekomen Corjan Slinger dat nu wel invult.”

Remko Viveen voorziet dit seizoen wel promotiekansen. “Met alle respect: ik vind onze klas niet sterker dan vorig seizoen. Kijken hoe het uitpakt.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup