Logo regio-voetbal.nl

Bart Koomans: 'Middenmoot mogelijk voor VVAC'

  •   keer gelezen   Nieuws

OTTOLAND – VVAC kende in het afgelopen seizoen een ongekend jaar, wat een kampioenschap tot gevolg had. De achttienjarige aanvaller Bart Koomans maakte vanaf de winterstop vast deel uit van de selectie en was in de kampioenswedstrijd tegen Lekvogels belangrijk met een goal en een assist.


“Voor mijn openingstreffer liep het bij mij nogal stroef”, blikt Koomans terug in zijn ouderlijk huis in Ottoland. “Daarna gingen de acties lopen en kwam ik steeds beter in de wedstrijd.”
Juist na een teleurstellend jaar wist VVAC directe promotie af te dwingen door een kampioenschap. “De trainer is ontzettend belangrijk geweest. Cees van Bavel creëert sfeer en past zodoende perfect bij de club.”

Jonge ploeg
Dit seizoen keert VVAC na twee jaar afwezigheid weer terug in de derde klasse en doet dit met een uitermate jonge ploeg. “Er zit weinig ervaring in, veel spelers zijn onder de 22. Er zitten veel vrienden van me tussen waar ik al jaren mee voetbal. Er komen zo’n zeven A-spelers over naar de selectie en ik denk dat veel van hen dit jaar al basisspeler zullen worden. Aanvoerder Tim Pallandt weet de jongens gelukkig goed neer te zetten.”

Veelbelovend
Qua prestaties schat Koomans zijn ploeg hoger in dan zijn trainer. “Van Bavel is blij als we erin blijven, maar ik vind dat het mogelijk is om in de middenmoot te eindigen. De voorbereiding verloopt tot nu toe in ieder geval veelbelovend.”

VVAC werkt straks zijn thuisduels af op kunstgras en daar is Koomans opgetogen over. “Het ligt er geweldig bij en het is lekker om op te voetballen. ’s Winters kan je doortrainen. Complimenten aan het bestuur voor het fantastische complex!”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup