Logo regio-voetbal.nl

Hurwenen stuk sterker geworden

  •   keer gelezen   Nieuws

HURWENEN – Vijfdeklasser Hurwenen eindigde vorig jaar in de middenmoot. Het was een apart seizoen voor de geel-zwarten vanwege de trainingswissel. Van Herman Bergacker werd halverwege seizoen afscheid genomen en Piet van Lent werd zijn opvolger.

“Ik kende de club Hurwenen wel, maar ik wist niet het niveau van de spelers. Dat viel me niet tegen. We zijn nooit weggespeeld”, blikt Van Lent terug op zijn eerste periode.

Concurrentie
Piet van Lent begint dus nu aan ‘een echt seizoen’ en staat te trappelen om de eerste competitiewedstrijd te spelen. Met de komst van vier nieuwe spelers, Berry van Maren (WNC), Joost van Engelen (DSC), Gert Jan Poels (DSC) en Mark Langedijk (CVVB), kan Van Lent putten uit een groter arsenaal. “We hebben nu voorin naast Kevin de Vries ook meer mogelijkheden. Er is concurrentie. We zijn er een stuk sterker door geworden. Onze doelstelling is om bij de eerste drie te eindigen.”

Het gaat overigens Hurwenen voor de wind. De club van voorzitter Karel Leeuwenhaag neemt dit seizoen met vier in plaats van drie seniorenelftallen deel aan de competitie. 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup