Logo regio-voetbal.nl

LRC Leerdam pas laat naast sv Meerkerk

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - Op de tweede speelavond van het zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup had hoofdklasser LRC Leerdam voor de volgepakte tribunes de handen meer dan vol aan sv Meerkerk (2-2). Peursum zorgde voor de eerste verrassing van het toernooi door het twee klassen hoger acterende GDC met 5-2 te verslaan.

Kozakken Boys leek met rasvoetballers als Ismaël Yildrim en Arda Havar een simpele overwinning te behalen op Hardinxveld, maar de Alblasserwaarders begonnen zich steeds beter te weren. Het werd 'slechts' 4-2 voor de Werkendammers, die Havar en Guillermo Zschusschen beiden tweemaal zagen scoren.
Van de Brabantse derby tussen Sleeuwijk en Rijswijkse Boys droop de spanning af. Pas tegen het eindsignaal stelde Sleeuwijk de zege definitief veilig (4-2).

Paal en lat
Peursum stuurde het op het veld twee klassen hoger spelende GDC met een 5-2 nederlaag naar huis. Vooral in de eerste helft lieten de Giessenburgers fris voetbal zien. Daan Carpentier en Yuri Hoogenboezem pikten beiden twee goals mee.
GJS had het nog knap lastig met VVAC, dat twee A-junioren liet meedoen. De Dalemers hadden het geluk dat Wilco Slob paal en lat trof. Na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld en liep GJS uit naar 4-0. De keepers Aljan Dekker (VVAC) en Angelo Perini gaven nadrukkelijk hun visitekaartje af.

Boeiend
LRC Leerdam-sv Meerkerk boeide van begin tot eind. LRC had het meeste balbezit, maar het 'breiwerk' was weinig effectief. Theo van Zessen zette de organisatie bij Meerkerk daarentegen uitstekend neer, waardoor het verrassend 0-2 werd via Johan van Es en Sjoerd Vink. Pas diep in de tweede helft moesten de geelzwarten twee keer capituleren, waardoor de punten werden gedeeld (2-2). Voor de Leerdammers scoorden Jamal Aamri en Soufiane Aouragh.

Programma donderdag 29 december:
18.30 uur, Woudrichem - Streefkerk
19.25 uur, Ameide - Herovina
20.20 uur, Leerdam Sport - Sliedrecht
21.15 uur, Haaften - Stedoco
22.10 uur, Heukelum - Unitas


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup