Logo regio-voetbal.nl

Woudrichem heeft technische commissie rond

  •   keer gelezen   Nieuws

WOUDRICHEM - Leo Gelderblom, Leon van Loon, Jan van Straten en Fred van Straten zijn aangesteld als leden van de technische commissie van voetbalvereniging Woudrichem.

De nieuwe commissie zal per 1 januari het bestuur gaan adviseren met betrekking tot het formeren van begeleidingsteams rondom de A-selectie en de overige teams en de commissie zal er ook voor zorgen dat de selecties over voldoende kwaliteiten en personen beschikken. Met het aanstellen van dit viertal denkt het bestuur dat de club een schat aan kennis, kunde en ervaring heeft, waardoor de voetbaltechnische ambities daadwerkelijk gestalte gegeven kunnen gaan worden, schrijft men op de website van de club. "Ondanks dat het eerste elftal op dit moment in de vierde klasse bivakkeert, heeft het bestuur de ambitie om prestatief een zo hoog mogelijk niveau na te streven. Daarvoor dient er een aantrekkelijk klimaat geschapen en onderhouden te worden voor ambitieuze, regionale en bij voorkeur Woudrichemse voetballers, middels goede trainers, kundige begeleiders en prima accommodatie- en trainingsfaciliteiten. Met het aanstellen van de technische commissie wordt hiermee een begin gemaakt", zo staat te lezen.

"Met deze technische commissie denken we direct goed te starten. Alle vier hebben zij hun specifieke kennis en zijn onafhankelijk in hun visie. Daardoor durven zij ook, in overleg met het bestuur, de keuzes te maken die nodig zijn om de technische structuur weg te gaan zetten", zegt secretaris en interim-voorzitter Wim Schaap. "De commissie zal in overleg met de betrokken trainers per direct aan de slag gaan om ook binnen de huidige selectiesamenstellingen de juiste beslissingen te nemen. Als bestuur verwachten wij dat Woudrichem in de komende seizoenen een mooie mix zal hebben van herkenbaar en vooruitstrevend voetbal, met doorstroom van de vele talenten die binnen onze vereniging aanwezig zijn."


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup