Veel doelpunten op eerste speelavond PCC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

Veel doelpunten op eerste speelavond PCC

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM - De favorieten Sliedrecht en Unitas haalden dubbele cijfers op de eerste speelavond van het vijftiende zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup.

De tribunes van De Oosterbliek waren meteen al volgepakt, zeker toen Unitas speelde.

Titelverdediger Sliedrecht mocht de vijftiende editie openen en deed dat overtuigend. Ameide, dat het in de regel goed doet op het toernooi, ging er met 10-1 af. Niels Bot was viermaal trefzeker, Stefan van Dam drie keer. Rowan van Middelkoop redde de Termeise eer.
Outsider Leerdam Sport'55 speelde in een te laag tempo om Herovina zwaar te verontrusten. Pas op slag van rust wisten de Leerdammers afstand te nemen. Het werd 3-0 door treffers van Acharf Chentouf, Kees Kerkhof en Chris Tahija.

Schietschijf
Haaften fungeerde als schietschijf van Unitas, de grote favoriet voor de eindzege. Christiaan Perrier leidde zijn ploeg met vijf goals naar een afgetekende 10-0 overwinning. Toch weet Unitas dat het nog beter kan en moet.
Stedoco-Heukelum was de meest spannende wedstrijd van de avond, die in de tweede helft volledig tot leven kwam. Heukelum legde frivool spel op de vloer, maar het jonge Stedoco maakte het 'zakelijk' af. En da's ook een kwaliteit. Stedoco won met 4-2, onder meer dankzij twee doelpunten van Dico de Jong.

Geen speelbal
Outsider Schelluinen kon z'n faam nog niet echt waarmaken tegen Noordeloos, dat weigerde een speelbal te zijn. Het werd 5-0. Met twee goals was Fitim Meha Schelluinens topscorer.
HSSC'61 kwam tegen Almkerk nog wel terug van 4-0 tot 4-2, maar de Brabanders kwamen geen moment in de problemen en liepen weer uit naar 7-2. Thomas Blankers vond drie keer het net, Jeroen Blankers twee keer. Beide Heicopse goals kwamen op naam van Bas Scheenhart.

Programma woensdagavond 28 december:
18.30 uur, Kozakken Boys - Hardinxveld
19.25 uur, Rijswijkse Boys - Sleeuwijk
20.20 uur, Peursum - GDC
21.15 uur, GJS - VVAC
22.10 uur, LRC Leerdam - Meerkerk


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup