Frenkie de Jong kan tekenen bij Willem II | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

Frenkie de Jong kan tekenen bij Willem II

  •   keer gelezen   Nieuws

ARKEL/TILBURG - Net voor de kerstdagen heeft de C-junior Frenkie de Jong een heus voetbalcontract aangeboden gekregen. Manager technische zaken Marc van Hintum van Willem II wil de talentvolle en kersverse jeugdinternational voor drie jaar vastleggen.

De veertienjarige inwoner van Arkel, die in Tilburg 'de kleine Sneijder' wordt genoemd, mag overigens pas formeel bij het bereiken van de zestienjarige leeftijd een arbeidsovereenkomst sluiten. “Maar in Tilburg zijn ze bang dat hij tussentijds vertrekt naar een andere club. Na zijn selectie voor Oranje onder 15 jaar is de belangstelling inderdaad groot. Naar voorbeeld van Feyenoord en in overleg met de KNVB wordt er in januari een legaal voorcontract ondertekend”, aldus zijn opa Jan de Bruijn.
“Het officiële contract gaat over een kleine anderhalf jaar gelden, als Frenkie zestien wordt. Hij is zo trots als een pauw en is ook blij met het aanbod. Frenkie heeft het prima naar zijn zin bij Willem II. Het werkt overigens twee kanten op. Er komt rust rond zijn persoon. Frenkie kan zich verder ontwikkelen en, niet onbelangrijk, zijn HAVO-opleiding in Tilburg afronden. Maar het is natuurlijk ook gunstig voor Willem II, dat trouwens nog een teamgenoot op dezelfde wijze heeft vastgelegd.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup