SC Everstein wint toernooi voor goede doel | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

SC Everstein wint toernooi voor goede doel

  •   keer gelezen   Nieuws

NIEUWEGEIN - Het eerste kerstzaalvoetbaltoernooi in Nieuwegein, waarvan de baten bestemd zijn voor een goed doel, heeft voldaan aan de verwachtingen. SC Everstein won niet alleen al zijn wedstrijden, maar leverde tevens de beste keeper en speler.

Sporthal ’t Veerhuis was zaterdagmiddag het toneel van het KiKa-kersttoernooi. SC Everstein opende het voetbalbal tegen de zaterdagformatie van Brederodes. In de twaalf minuten durende wedstrijd wonnen de Everdingers afgetekend met 3-0. De teams van Huizen All Stars en FC Breukelen, eveneens getipt om hoog te eindigen, voldeden ook aan de verwachtingen. Ze wonnen respectievelijk met 2-1 van UVV en met 5-1 van de zondagbrigade van Brederodes.
In de tweede ronde bleven de kanshebbers weer ongeslagen. In de ronde daarna werd FC Breukelen door Everstein naar een 1-4 nederlaag gespeeld. Huizen leverde in de vierde ronde zijn eerste puntje in door gelijk te spelen tegen FC Breukelen. Door treffers van Sander Bergshoeff en Ronald Meering rekende Everstein in de laatste ronde ook af met Huizen (2-0) en was de ploeg zeker van de toernooiwinst.
Het toernooi werd besloten met het duel tussen de ploegen van Brederodes. De nog puntloze zondagformatie sleepte, door een late treffer van Robin Houtveen, op het nippertje een mager 1-1 gelijkspel uit het vuur.
Na afloop werd het feestje compleet voor SC Everstein: de ploeg werd niet alleen toernooiwinnaar, maar leverde tevens de beste keeper (Bas van Stralen) en speler (Dennis van der Steen). Initiatiefnemer David Toxopeus was tevreden over dit eerste toernooi, waarvan de nog onbekende opbrengst bestemd is voor KiKa.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup