Bert Buizert: in gesprek met Alblasserdam | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

Bert Buizert: in gesprek met Alblasserdam

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERDAM - Of Bert Buizert ook komend seizoen nog trainer is van vv Alblasserdam, hangt volgens de oefenmeester af van de onderhandelingen met het bestuur van de zaterdageersteklasser. “We zijn nog volop in gesprek”, meldt de oud-profvoetballer.

“Over de inhoud daarvan breng ik niets naar buiten. Wat ik zelf wil? Dat hangt van verschillende factoren af. Ik denk dat het belangrijkste is dat we proberen de huidige selectie intact te houden. Alblasserdam is dit jaar begonnen met een jong en vernieuwd eerste elftal. Het zou goed zijn om dat zo voort te zetten. Over de prestaties totnogtoe ben ik niet ontevreden. We staan er niet verkeerd voor en ik zie progressie.”

Clubicoon Danny Buijs meldde zaterdagavond vanuit Schotland op Twitter dat Buizert zou vertrekken en dat hij zaterdagmorgen de spelersgroep hierover zou hebben ingelicht. “Ik heb vrijdagavond een mailtje van Bert ontvangen waarin hij me meldde aan het eind van het seizoen te zullen stoppen als hoofdtrainer van Alblasserdam. Een dag later werd dat bericht aan mij bevestigd door een aantal spelers. Bert had zijn beslissing in de groep meegedeeld, zo vertelden ze. Op basis van Bert’s mailtje en wat ik van de jongens hoorde, heb ik een twitterbericht over zijn aanstaande vertrek geplaatst. Logisch toch?! Hij had het me nota bene zelf medegedeeld. Kennelijk is Bert in de loop van het weekeinde anders over de situatie gaan denken…“

Buizert wil daar niet op ingaan en zegt alleen nog in gesprek te zijn met Alblasserdam, hetgeen wordt bevestigd door het bestuur.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup