Logo regio-voetbal.nl

Lastig kiezen dit weekeinde

  •   keer gelezen   Nieuws

WEST-ALBLASSERWAARD - Voor de neutrale voetballiefhebber in de West-Alblasserwaard wordt het lastig kiezen komend weekeinde. Er staan namelijk nogal wat interessante duels op de rol.

In de hoofdklasse B mag Nieuw-Lekkerland gaan proberen om middenmoter Hoek punten afhandig te maken. Gemakkelijk zal dat niet worden. We zijn benieuwd of trainer Johan van Bijsterveld ditmaal Frank de Bruijn in de basis zal laten starten.
In 1C gaat De Zwerver op eigen terrein de strijd aan met collega-subtopper VVGZ. Beide ploegen hebben twintig punten uit elf duels. De winnaar van het duel houdt aansluiting met koploper Roda Boys Bommelerwaard, de verliezer haakt voorlopig af. Datzelfde Roda Boys gaat zaterdag op visite bij middenmoter Alblasserdam. Ook voor de Damdorpers geldt dat ze zullen moeten winnen om perspectief te houden op een hoge klassering. Wij achten het team van Bert Buizert in staat tot zo’n stunt.

Hallo
Drechtstreek gaat op bezoek bij het op de elfde plaats bivakkerende Ameide. Een driepunter lijkt in het verschiet te liggen voor de Kroos-brigade, die ongetwijfeld met een half oog zal kijken naar het onderlinge voetbalgevecht tussen de naaste achtervolgers WNC en sv Meerkerk.
In 3C treffen Streefkerk en De Alblas elkaar in een rechtstreeks duel. Zou het de Strevelanders lukken om de 3-0 nederlaag van begin september te wreken? We wachten het af.
Papendrecht-zaterdag gaat op bezoek bij 4D-koploper VVAC. Als de roodzwarten nog enig cachet aan hun totnogtoe tegenvallend seizoen willen geven, dan is winnen op De Put een must.

Papendrecht-zondag heeft de moed op handhaving in de eerste klasse B nog niet opgegeven, zo stelt men op Het Slobbengors. Mooie woorden die echter alleen indruk maken als er thuis gewonnen wordt van SJC.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup