Logo regio-voetbal.nl

Nieuw-Lekkerland blij met aanblijven Van Bijsterveld

  •   keer gelezen   Nieuws

NIEUW-LEKKERLAND - Johan van Bijsterveld is ook komend seizoen hoofdtrainer van vv Nieuw-Lekkerland. De oud-prof van Willem II tekende donderdagavond voor één jaar bij. “Daar zijn we zeer verheugd over”, zegt Aart van der Ham, bestuurslid technische zaken. “Bestuur, spelersgroep en begeleiders staan unaniem achter de contractverlenging.”

Dat Nieuw-Lekkerland onderin de hoofdklasse B bungelt, nemen de beleidsbepalers op sportpark Excelsior voor kennisgeving aan. “We zijn destijds met een gelukkie naar dit niveau gepromoveerd en wisten dat we het moeilijk zouden krijgen om ons in de hoofdklasse te handhaven. Vorig jaar lukte dat wonderwel. Dit seizoen hebben we het zwaar. Johan en de jongens proberen er in een goede sfeer het beste van te maken. Hopelijk leidt dat tot handhaving. We zijn in ieder geval zeer tevreden over hoe de trainer bij onze vereniging functioneert. Vandaar deze contractverlenging.”

Het positieve sentiment rondom Van Bijsterveld wordt gedeeld door de spelersgroep, bevestigt middenvelder Ruud Ouweneel. “We zijn blij dat hij heeft bijgetekend. Deze trainer is eerlijk, duidelijk en gemotiveerd. Er is sprake van wederzijds vertrouwen.” Dat Nieuw-Lekkerland qua spel en puntenoogst niet uit de verf komt, ziet uiteraard ook Ruud Ouweneel. “Ons voetbal oogt inderdaad niet al te best. En soms zouden we meer aanvallend initiatief moeten nemen”, weet hij. “Vooral de laatste drie wedstrijden hebben we matig gepresteerd. Het is nu zaak dat we eens een goede overwinning binnenhalen. Die zou wonderen kunnen doen. Ik geloof zeker in handhaving. Vier ploegen onder ons houden, zal niet lukken. Maar twee… dat moet absoluut kunnen.”


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup