Logo regio-voetbal.nl

Papendrecht: ook geen succes in bekertoernooi

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM/PAPENDRECHT - Voor de zondagamateurs van Papendrecht zit het KNVB-bekertoernooi er op. Dinsdagavond verloor de ploeg van trainer Richard Middelkoop met 4-1 van tweedeklasser Unitas.

“Natuurlijk is het niet prettig om zo ruim te verliezen”, blikt Middelkoop terug op het treffen in Gorinchem. “Maar het had heel anders kunnen lopen als we in de eerste twintig minuten gewoon hadden gedaan wat we hadden moeten doen: scoren. In die fase van de wedstrijd haalden we vijf keer de achterlijn en kwamen we één keer volledig vrij voor de keeper. Als je daar geen rendement uit haalt, roep je de problemen over je af. Die kwamen dan ook: door persoonlijke fouten kregen we vier treffers om de oren.”
De bekeruitschakeling, één punt uit zeven competitieduels; de cijfers die eersteklasser Papendrecht tot dusverre heeft laten noteren, zijn triest. En dat terwijl de Slobbengorsclub toch over een heel behoorlijke selectie beschikt. “Individueel gezien wel”, erkent Middelkoop. “Maar als ploeg functioneren we vooralsnog niet. Daar baal ik enorm van, maar ik blijf positief. Een overwinning kan zomaar de ommekeer teweegbrengen. Hopelijk gebeurt dat komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Pancratius.” 


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup