Logo regio-voetbal.nl

Woudrichem gedupeerd door diefstal

  •   keer gelezen   Nieuws

WOUDRICHEM - Voetbalvereniging Woudrichem trainde dinsdagavond met noodverlichting, omdat dieven de verdeel- en zekeringskasten van de normale veldverlichting hebben gestolen.

De diefstal heeft waarschijnlijk in de nacht van zondag op maandag plaatsgevonden, denkt Raoul Nijst, voorzitter van Woudrichem. ‘Toen we het maandagavond ontdekten dachten we in eerste instantie nog dat de stoppen kapot waren, maar dinsdag zagen we in het daglicht dat er allemaal losse kabels bij de lichtmasten lagen. De dieven zijn heel doelbewust bezig geweest, onvoorstelbaar." Woudrichem heeft aangifte gedaan bij de politie, maar de vraag is waarom men de verdeelkasten zou stelen. "Eerst dachten we nog dat het om de koperwaarde ging, maar in zo’n doos zit voor ongeveer 20 euro aan koper", weet de voorzitter. "De verdeelkasten zouden bijvoorbeeld wel in de bloemen- of wietteelt bruikbaar zijn", denkt hij hardop.
Een bedrijf is nu bezig met de herstelwerkzaamheden en Nijst hoopt dat de voetballers woensdagavond weer in goed licht kunnen trainen. De schade voor de club schat hij op 2000 euro. "Maar dat is een minimum bedrag."


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup