Logo regio-voetbal.nl

Weer verliezen geen optie voor Papendrecht

  •   keer gelezen   Nieuws

WEST-ALBLASSERWAARD - Nieuw-Lekkerland wacht zaterdag 29 oktober in de hoofdklasse B zijn zoveelste zware klus: de uitwedstrijd tegen middenmoter XerxesDZB. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst bedraagt negen punten. De kans is groot dat het gat na zaterdag twaalf punten bedraagt.

Een klasse lager neemt het nog altijd ongeslagen De Zwerver het op De Schans op tegen het laaggeklasseerde Almkerk, terwijl Alblasserdam op bezoek gaat bij vice-koploper Heinenoord.
2F-lijstaanvoerder Drechtstreek krijgt nummer acht Altena op bezoek. Een overwinning voor de thuisclub ligt in de lijn der verwachting. En uiteraard de bijbehorende periodetitel. Als de Papendrechters zelf winnen, is er geen vuiltje aan de lucht. Bij een gelijkspel kan WNC er met het toegangsbewijs voor de nacompetitie vandoor gaan. En in geval van verlies maakt zelfs Meerkerk nog kans op het ticket.

Instabiel
De Alblas wacht een thuisbeurt tegen collega-subtopper EBOH, niet bepaald een opponent waar de mannen van Bart Toom doorgaans gemakkelijk van winnen. Over ‘winnen’ gesproken: poulegenoot Streefkerk wacht nog altijd op de eerste competitiezege. Zal het komende zaterdag op het eigen, vertrouwde sportpark Streveland lukken tegen middenmoter Herovina? We zouden het trainer Richard Riebeek en zijn team zeer gunnen.
Het ook dit seizoen weer instabiele Papendrecht-zaterdag krijgt op verplaatsing te maken met het laaggeklasseerde HSSC’61. We zijn benieuwd hoe de Zaal-elf het er af gaat brengen.

Minstens net zo nieuwsgierig zijn we naar de prestatie van de zondagvoetballers van vv Papendrecht. Thuis tegen Pancratius mag men proberen het puntentotaal van één naar vier te brengen. Weer verliezen is geen optie.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup