Logo regio-voetbal.nl

LRC naar Kozakken Boys

  •   keer gelezen   Nieuws

LEERDAM/REGIO - Hoofdklasser LRC speelt zaterdag om vijf uur in Werkendam tegen het sterke Kozakken Boys, dat op de derde plaats volop meedoet in de titelstrijd. Een gelijkspel zou voor het bescheiden gerangschikte LRC in dit uitduel al een prachtig resultaat zijn.

Tweedeklasser WNC begint in Zwijndrecht tegen Groote Lindt aan de tweede in een serie van drie uitmatches. Mocht koploper Drechtstreek onverwachts falen, dan zou WNC bij winst zelfs nog periodekampioen kunnen worden. In de derde klasse doet Leerdam Sport ook nog mee voor de eerste periodetitel. Thuiswinst op Groot-Ammers is dan in elk geval geboden. Daarnaast zal koploper Tricht zaterdag tegen Unitas een steek moeten laten vallen. Herovina aast in Streefkerk met een zege tegen de hekkensluiter op herstel na slechts één punt uit de laatste vier wedstrijden. ASH ontvangt het sterk oprukkende SC Amstelwijck en wil toch minstens één punt in Hellouw houden. Heukelum moet thuis van het zwakke MVV’58 kunnen winnen.

Rhelico-Vuren
In de vierde klasse E start Vuren in Rumpt tegen de puntloze hekkensluiter Rhelico als favoriet. Haaften krijgt thuis aan Woudrichem een zware dobber. Theoretisch heeft Haaften nog kansen op de eerste periode, maar dan moet Zuilichem in Kerkwijk weer een misstap begaan, moet Haaften zelf winnen en dient ook Olympia’60 geen roet in het eten te gooien. Asperen heeft in Den Bosch aan BLC een pittige tegenstander. HSSC’61 ontvangt in 4 D het sterke Papendrecht en SVS’65 speelt in Spijk tegen het Dordtse ODS, ook al een zware opponent.

Beesd-Buren
Zondag speelt vierdeklasser Beesd thuis tegen het sterke Buren, nummer 2 op de ranglijst. Voor Rhelico wordt het bezoek aan Teisterbanders in Kerk Avezaath een nieuwe kans om de hatelijke nul weg te werken. In de vijfde klasse voetbalt Waalkanters in Hurwenen en Ophemert in Heerewaarden. Opijnen krijgt MEC’07 uit Maurik op bezoek.


Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup