ZVG/Stadio door naar knockoutfase

Nieuws 28 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO - ZVG/Stadio heeft in de laatste poule(beker)wedstrijd een makkelijke 7-3 overwinning behaald op eersteklasser BZC/Totality en gaat hiermee door naar de knockoutfase van het bekertoernooi.

Al na acht minuten leidde ZVG/Stadio met 2-0 door twee treffers van Christiaan Perrier, die toen ook al twee aardige mogelijkheden verprutst had. Kamal Ettaoufiki en Hicham Farhou zorgden voor een comfortabele ruststand van 4-0. Ook in de tweede helft kwamen de Gorinchemse zaalvoetballers geen moment in de problemen. Hicham Farhou en Hassan Inanli (2x) tilden de score naar 7-0. Vooral het zesde doelpunt was van grote schoonheid. Rida Assaban draaide zijn tegenstander helemaal dol en Inanli tikte de bal achter zijn standbeen binnen.
Na de 7-0 verslapte ZVG/Stadio en kon BZC/Totality wat terug doen en de stand een draaglijker aanzien geven.

ZVG/Stadio speelde voor het laatst in sporthal De Hoefslag. De eerstvolgende wedstrijd, op vrijdagavond 4 november tegen Be'79, is in de nieuwe Van Rappardhal.